Bu Blogda Ara

19 Ekim 2016 Çarşamba

Coinspace



Sevgili Girişimci Dostlar 

  Bloğumu takip ederek Bana mail yoluyla dönüş yapan kazançlarından bahseden başarı hikayelerini yazan binlerce girişimci adayına bir ışık olabildiğime sevindim.
 Sizlerin emeklerini doğru işlerde kullanabilmesi için sürekli güncel piyasaları araştırıyorum etrafta dolaşan binlerce umut tacirine, zar zor kazandığınız 3-5 kuruşu kaptırmamanız için ince eleyip sık dokuyorum.
ve sizlere muazzam bir iş modeli daha gösteriyorum
Şimdi sıkı durun;
Dünyada 2013 yılından beri olan ve binlerce milyonerinin olduğu bir sistem var
aslında sistemde değil dijital para birimi Bitcoin.
Birçoğunuzz adını bile ilk defa duyuyordur eminim

Nedir bu Bitcoin?
Bitcoin bir para birimi ama kağıt veya basılı değil dijtal kripto para birimi. Dünyada sadece 21 milyon adet var. Bu nedemek; yani sınırlı sayıda ve kadar çok kullanılıyorsa okadar değerli demektir.
Üstelik dünyanın en güvenli izlenebilir para birimi olan kripto para el değiştirdikçe değeri artar ve hiç bir ülke bunu engelleyemez. öyleki bitcoin 2009 yılında 0,01 usd iken  2014 de 800 dolarlara kadar çıktı. Amerika ingiltere gibi bir çok ülkede yasaklandı fakat sonrasında o kadar hızlı büyüdü ki bu dirence daha fazla dayanamadılar ve serbest bırakmak zorunda kaldılar. Şuan birçok devlet bitcoin üzerinden ödeme yapıyor, Forex piyasasında işlem görüyor bir çok bankada tüm para birimlerinde EXchange görüyor ve hesap açılıyor, eticaret satışları yapılıyor ve fiziki para nakli gerçekleşmiyor, bir merkez bankası tarafından yönetilmiyor yani Dünyanın bağımsız para birimi haline geldi. Böylece spekülasyona uğramıyor.
    İlk başlarında bir tez ödevi için 27 usd lik bitcoin alan bir öğrenci daha sonra unuttuğu hesabını arkadaşlarının tavsiyesiyle kontrol ettiğinde  800.000 usd den bozdurmuştur.

Biz bu treni kaçırdık bitcoin şuan sabit bir değere ulaşmış durumda peki biz ne yapıcaz?
Bitcoinin popülaritesinden sonra yeni coinler çıkmaya başladı, şu an amerikan borsasında 225 adet işlem gören coin firması var.

Bu yılın başlarında türkiyede de başlayan, tamamen yasal olarak faaliyet gösteren ve bir çok ülkedede yüzbinlerce yatırımcısı olan coinspace ise açık ara önde gidiyor.
                                   

Şubat ayında
0,20 eurodan işlem gören s-coin bu ay 0,79 eu dan işlem görüyor her ay ortalama üstüne 0,05 eu ekliyor ve aralık 2016 sonu 1 Euro olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Peki size hiç coin almadan coin üretebileceğinizi söylesem :)
Kulağa hoş geliyor, bu işi yapanlara madenci deniyor. Her ay ürettiğiniz coinleri
coin karşılığı euro biriminden bozdurup paranızı çekebiliyorsunuz. Coinspace firması size madencilik hakkı tanıyor, kendi süper bilgisayarları üzerinden üretilen coinleri paydaşlarıyla paylaşıyor.
 2025 yılına kadar toplamda sadece 200 milyon adet üretilecek olan s-coin aynı bitcoin gibi sınırlı olacak yani buda kısa zamanda coin başı 50 euro üstlerindeki değere sizi taşıyabileceği anlamı taşıyor
peki nasıl olacak
aşağıdaki videoyu izleyip ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. sonrasında ise isiminternette@hotmail.com adresine iletişim bilgilerinizi göndermeniz yeterli olacaktır.
coin space yatırımcısı olmak için isiminternette@hotmail.com adresinden veya 0532 166 58 40 nolu telefondan benimle iletişime geçebilirsiniz.
yatırım işi doğru insanlarla yapıldığı zaman kazançlıdır, Doğru yönlendirme çok önemlidir bu nedenle başarılı bir ekiple yol almak isterseniz, bu sisteme başka referanslar üzerinden yada doğrudan kendiniz kaydolmayınız.
umarım tercihleriniz hep kazançlı olur Girişimle kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder