Bu Blogda Ara

29 Aralık 2009 Salı

Dropship Business

Alıntıdır.(Şerafettin Arslan)
Dropship Business kullanıcılarına içi satılmaya hazır 350.000 ürünle dolu online bir mağaza kuran tek drop shipping rehberidir. Kurulan bu online mağaza tamamen profesyonel çalışan, toptancılarla otomatik entegrasyon özelliği olan ve satışlarda kredi kartı kabul eden bir mağazadır. Mağazanın kontrolü tamamen sahibinin elindedir.

Mağazanın en önemli özelliklerinden biri ise, sahibinin Dropship Business haricindeki başka toptancıların ürünlerini veya kendi ürettiği ürünleri de hiçbir ekstra gelir ödemeden mağaza üzerinden bütün dünyaya satabilmesidir.



Dropship Business, kesinlikle benim en beğendiğim drop shipping rehberidir. İlerleyen satırları okudukça hem çok şaşıracaksınız hem de bana hak vereceksiniz.

Normalde, diğer drop shipping rehberlerinin sunmuş olduğu ürünleri eBay gibi açık arttırma sitelerinde satabilir ve oldukça yüksek komisyon kazanabilirsiniz. Aynı durum Dropship Business için de geçerlidir. Ancak ürünleri eBay’da satmanızın yanında, Dropship Business size içi 350.000 tane ürünle dolu hazır kurulmuş bir online mağaza da vermektedir. İşte Dropship Business’ı diğer drop shipping rehberlerinden ayıran en büyük özellik budur. Üstelik Dropship Business içi hazır ürünlerle dolu bu mağaza için sizden çok düşük bir mebla talep etmektedir.

Yani, ürünleriniz bir yandan eBay gibi dünya devi olan bir açık arttırma sitesinde sergilenirken aynı anda ürününüz kendi online mağazanızda da sergilenmektedir. Bunun faydası ise; eBay’da ürün listeleme ücretinden kurtulmanızdır. Ve dolayısıyla kendi mağazanızda ürünleri eBay’da satılandan daha düşük bir fiyata satabilir ve online mağazanızı tam bir para makinesine dönüştürebilirsiniz.

Dropship Business’ ın size kurmuş olduğu mağazanın kullanımı son derece kolaydır ve mağazanızda bütün otorite size aittir. Yani, mağazanızda istediğiniz ürünün satışını durdurabilir, istediğiniz ürünü ekleyebilir ve ürünlere istediğiniz fiyatı verebilirsiniz.




Size ait olan bu online mağazanızın fonksiyonları bununlada bitmemektedir. Örneğin Dropship Business’ın ürünleri haricinde kendi ürettiğiniz veya başka bir tedarikçinin ürünlerinide hiç bir ücret ödemeden kendi mağazanızda satabilirsiniz.

Dropship Business’ ın size verdiği mağaza son derece fonksiyoneldir. Mağazanız ayrıca size ürün satışlarının yanında ek gelirler de getirecek şekilde düzenlenmiştir. Örneğin, online mağazanızın belirli bölümlerinde Google Adsense reklamlarını yayınlayabilmeniz için özel yerler vardır. Ürün satışlarınız yanında buralardan da ekstra gelirler sağlayabilirsiniz.

Dropship Business bu mağaza ve ürün stoklarına giriş yapabilmeniz için sizden sadece bir kere para almaktadır. Onun dışında kesinlikle ekstra bir ödeme yoktur.

İçi 350.000 tane satılmaya hazır ürünle dolu online mağazanın yanında, Dropship Business size eBay a entegre bir sistem sunmaktadır. Bu sistem sizin gibi drop shipperların işini son derece kolaylaştırmaktadır. eBay entegreli sistem sayesinde tek bir mause tuşuna tıklayarak istediğiniz ürünü eBay’da otomatik olarak sergileyebilirsiniz.



Ayrıca Dropship Business’ın stoğundaki ürünlerin fiyatları oldukça ucuzdur. Dolayısıyla sizin kar marjınız otomatik olarak yükselmektedir. Bu rehberin en büyük özelliklerinden bir tanesi ise ABD, Kanada ve İngiltere’de ayrı ayrı servis vermesidir. Bunun manası şudur; diyelimki sizin drop shipping rehberiniz ABD’de lokasyonu var ve İngiliz bir alıcı sizin ürününüzü satın aldı. Dolayısıyla ürünün fiyatı gümrük vergisi yüzünden yükselmektedir. Ancak bu Dropship Business’da söz konusu değildir. Çünkü bu rehberin yukarıda saymış olduğum 3 ayrı ülkede de toptancıları vardır. Dolaısıyla ürünün fiyatı yükselmez ve satış ihtimaliniz diğer satıcılardan çok yüksek olur.

Dropship Business, her bütçeye göre olmak üzere 4 ayrı paket sunmaktadır. Sunmuş olduğu paketlei incelemeden önce şunu kesinlikle söylemeliyim ki, bu rehberin sunmuş olduğu en pahalı paket bile bizim ülkemiz dahil olmak üzere tüm dünya fiyatlarının çok çok altında kalmaktadır. Örneğin Dropship Business’ın size vermiş olduğu online mağaza kalitesinde bir online mağaza kurmak isterseniz bunun size maliyeti ortalama 1000$ civarındadır. Ancak bu online mağaza artı diğer sağlamış olduğu hizmetler için Dropship Business neredeyse bu paranın 1/10 u kadar bir mebla talep etmektedir.




Bu rehber ayrıca para iade garantisi sunduğu için sizlere bu hrehberi şiddetle denemenizi öneriyorum.



BASIC PLAN

Basic Plan sadece Dropship Business rehberinin 350.000 ürün kapasiteli stoğuna giriş ve ürünleri toptan fiyatına alma hakkı kazandırır . Yukarıda bahsetmiş olduğum hazır online mağaza ve eBay senkronizasyonu bu paket için geçerli değildir.

Fiyat: $49.99

AUCTION PLAN

Aution Plan ile Basic Plan’daki hakların tümüne sahip olursunuz. Bu plan ile ayrıca eBay senkronizasyonu servisinden yararlanabilirsiniz.

Fiyat: $99.99

WEB SITE PLAN

Web Site Plan ile Basic Plan’daki hakların tümüne sahip olursunuz. Bu plan ile ayrıca 350.000 ürün ile dolu yukarıda bahsetmiş olduğum online mağaza sahibi olursunuz. Bu mağazaya ayrıca kendi ürünlerinizi yada başka toptancıların ürünlerinide ücretsiz ekleyerek satışını yapabilirsiniz.

Fiyat: $149.99

WEB SITE + AUCTION PLAN

Web Site + Auction Plan ile her iki planında sahibi olursunuz. Bu plan ile 350.000 adset ürünle dolu online mağaza ve eBay senkronizasyonu servislerinden yararlanabilirsiniz

Fiyat: $199.99

DROPSHIP BUSINESS REHBERİNE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

12 yorum:

  1. anlatım için teşekkürler, çok faydalı olacağını düşünüyorum, parmaklarınıza sağlık.

    YanıtlaSil
  2. anlatım için çok teşekkürler emeğinize sağlık bir önceki yorumumum bu iş için biraz aceleci ve sabırsız olmamdan kaynaklandı sanırım meğer devamı varmışş..tekrardan saolun teşkkürler..iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  3. bu ücretler bir defaya mahsus mu yoksa aylık ya da yıllı mı ?

    YanıtlaSil
  4. 1 defaya mahsus alınmaktadır. wholesalepages tavsiyedir ömür boyu ücretsiz

    YanıtlaSil
  5. Peki bu paketlerden biri almak ve para kazanmak icin kredi karti gerekllimi sadece bankamatik karti ilede halledebilir miyiz? Ve ne duzeyde ingilizce bilmemiz yeterli olucaktir?

    YanıtlaSil
  6. evet kredi kartı gerekli, hotmaile kayıt olacak kadar bilginiz olsa yeter. lütfen sayfa başındaki formdan e-mailinizi ekleyiniz.

    YanıtlaSil
  7. bu paketler bir defalık mı yoksa yıllık yenileniyor mu?

    YanıtlaSil
  8. flrxkom yılın ençok büyüyen yatırım şirketi ayrıntılar için :
    05412059109 ali

    YanıtlaSil
  9. AUCTION PLAN
    mantıklı gibi duruyor..

    YanıtlaSil
  10. (Örneğin Dropship Business’ın size vermiş olduğu online mağaza kalitesinde bir online mağaza kurmak isterseniz bunun size maliyeti ortalama 1000$ civarındadır. Ancak bu online mağaza artı diğer sağlamış olduğu hizmetler için Dropship Business neredeyse bu paranın 1/10 u kadar bir mebla talep etmektedir.)
    Murat,

    You can use your own domain name or choose a new one and we will buy it for you. All changes to your website can be made from the control panel.


    Here are some examples of real live websites

    www.maxmohomedecor.com (101)
    www.justeasybuy.com (102)
    www.tithers.com (104)
    www.itemsextreme.com (105)
    www.etreasures2.com (106)
    www.idealsforsale.net (107)
    www.savingsandgiftstore2.com (108)
    www.suncobay.com (109)

    Bu sitelermi 1000$ eder? Site planı 5 kuruş etmez. Benim kullandığım sistem ile bunu kıyaslarsak her açıdan çok ama çok geride. Ürün tedarik ve rehber hizmetleri için birşey diyemem. Nede olsa amerikalılar dünyanın bir çok firması onlarla çalışmak için yarışıyordur. Domaini onların alması demek sitenin sahibi onlar demektir. Siz sadece sitede MOD luk yapan bir kişi olacaksınız. Çok kazandıran siteyse, güzel bir isim bulduysanız bir kaç ayda tekmeyi yersiniz sistemden haberiniz olsun.Benim kullandığım sistemde kendi mevcut sitenizi, bu blogshop gibi blokları veya facebook hesabınızı dahi alışveriş sitesine ceviriyorsunuz. Her türlü kontrol sizde, istediğiniz ürünü sitenize yerleştiriyorsunuz, fiyatını değiştiriyorsunuz. İster yeni bir site kurun isterseniz eski sitenizi kullanın veya facebookunuz üzerinden satış yapın. Detay için mail gönderin yardımcı olurum. muratdemir01@hotmail.com

    YanıtlaSil
  11. ücret bir kereliğine denmiş ama ilk 6 ay hosting ücreti yok denmiş burası havada kalan bir konu

    YanıtlaSil