Bu Blogda Ara

28 Aralık 2009 Pazartesi

Wholesale Pages

Alıntıdır.(Şerafettin Arslan)
Wholesale Pages merkezi İngiltere’de bulunan son derece kapsamlı bir drop shipping rehberidir. Özellikle eBay UK üzerinden satış yapmak isteyenler bu rehberi kullanmaktadır.

Wholesale Pages’i diğer drop shipping rehberlerinden ayıran önemli özelliği şüphesiz çok ucuz olmasıdır. Ayrıca bu rehber kullanıcılarına İster aylık, ister peşin ödeme imkanı sunmaktadır.



Wholesale Pages, merkezi İngiltere’de olan, internet üzerindeki en çok tercih edilen drop shipping rehberlerinden biridir. Bu drop shipping rehberi kullanıcısına sayısız hizmetler sunmaktadır. Üstelik diğer drop shipping rehberlerinden farklı olarak Wholesale Pages’a ödemenizi isterseniz aylık olarak isterseniz bir kerede yapabilirsiniz.

Wholesale Pages ile Toptancılara, Distribütörlere, Üreticilere, İthalatçılara, İhracatçılara, En Çok Satılan Ürün Listelerine, En Ucuz Ürün Listelerine, İndirimdeki Ürünlere, En Çok Kazandıran Ürünlere ve daha bir çok drop shipping ile ilgili olarak işinize yarayacak bilgiliye kolayca ulaşabilirsiniz.

Dolayısıyla size en çok kazanç getirecek ürünü rahatlıkla bulabilir, ürünün en ucuz toptancısına kolayca ulaşabilir ve hem zamandan tasarruf eder hem de kazancınızı katlayabilirsiniz. Üstelik bu hizmetlere ulaşmak Wholesale Pages oldukça düşük bir mebla talep etmektedir.

Wholesalers & Dropshippers

Wholesale Pages’ın en büyük avantajlarından birisi; bu endüstride yeni olanlara teknik 1 e 1 teknik destek sağlamasıdır. Sağladıkları teknik destek ile en çok kazandıran ürünlere en ucuz fiyatlara ilk siz ulaşabilir ve satışlardan daha çok kazanç elde edebilirsiniz.

Wholesale Pages’ın sağlamış olduğu diğer bir avantaj ise; bu firma ile ortak olarak çalışan bir çok büyük toptancının Wholesale Pages’a özel indirimler sağlamasıdır. Sağlanan bu indirimlerden Wholesale Pages sizi hemen haberdar eder ve sizde ürünün satışına herkesten önce başlayabilirsiniz. Burada tabiki diğer satıcılardan daha in dirimli sattığınız için tercih edilen siz olursunuz ve oldukça yüksek sayıda ürün satma imkanı yakalarsınız. Wholesale Pages’a özel olan bu indirimleri başka drop shipping rehberlerinde bulmanız imkansızdır.

Wholesale Pages kesinlikle bir drop shipping rehberinden daha fazlasıdır. Sistem sizin daha çok para kazanmanızı sağlamak için her türlü hizmeti sunmaktadır. Bundan dolayı Wholesale Pages diğer drop shipping rehberlerinden daha öne çıkmaktadır.

Wholesale Suppliers Directory

Wholesale Pages’ın sunmuş olduğu hizmetlerin başlıcaları şöyledir;

•Market Wizard: Bu servis sayesinde seçmiş olduğunuz ürünün satışının başarılı olabilme oranını öğrenebilirsiniz. Eğer drop shipping de yeniyseniz bu servis gerçekten çok işinize yarayacaktır.
•E-Kitap ve Rehberler: Wholesale Pages, üyelerine drop shipping de daha başarılı olabilmek, daha çok para kazanabilmek için bu işin uzmanları tarafından hazırlanmış e-kitap ve rehberler sunmaktadır. Bu e-kitap ve rehberlerde drop shipping sistemiyle ilgili taktikler verilmektedir. Bütün bu metariyaller Wholesale Pages kullanıcılarına bedavadır.
•Özel İndirimler: Yukarıdada bahsettiğim gibi birçok toptancı Wholesale Pages’a özel indirimli ürünler sunmaktadır. Sundukları bu indirimler sayesinde hem daha çok kar elde edecek hemde daha çok ürün satabileceksiniz.
•Newsletterlar: Wholesale Pages kullanıcılarına devamlı olarak sektör ile ilgili mektuplar göndermektedir. Bu mektuplar sayesinden bu endüstriden sürekli haberdar olacak değişimleri kaçırmayacaksınız.
•Wholesale PagesTavsiyeleri: Wholesale Pages kullanıcılarına sürekli tavsiyelerde bulunmaktadır. Bu tavsiyeler içinde hangi ürünün, kaç paradan, ne zaman ve hangi ülkeye satılması gerektiği gibi bilgiler yer almaktadır. Eğer bu tavsiyelere düzenli olarak uyarsanız, drop shippingden ayda onbinlerce dolar kazanmanız hiçte zor değildir.
•Para İade Garantisi: Eğer Wholesale Pages’den memnun kalmazsanız sistem size para iade garantisi vermektedir.

WHOLESALEPAGES' E İNDİRİMLİ OLARAK SAHİP OLMAK İÇİN BURAYI TIKLAYIN...

15 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. bu konu hakkında paylaşımda bulunmak istiyorum. mail adresine ulaşmam için bana mail atabilir misn? tşk. ozturkid@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Nerede, hangi memur 6000$ kazaniyor da siz bu kazanca sirt ceviriyorsunuz?

    YanıtlaSil
  4. Yurtdışından Türkiyeye olan satışlarda gümrük nasıl hallediliyor. Yani diyelim dhl bir saat yada kitabı çinden Türkiyeye getirdi. Gümrükte takılırsa bununla alıcımı ilgilenecek ?

    YanıtlaSil
  5. sorumluluk alıcıya aiitir, Alıcı mevzuatından emin olmadığı ürünü almıycak, satıcı malı üretir gönderir sorumluluğu biter.
    150 Euro ya kadar tek parça tüm ürünlerde sorun çıkmaz, 1500 Dolara kadar ise %10 maktu vergi ödersiniz.

    YanıtlaSil
  6. www.dropshipturkiye.com yurtdışı muadillerine göre oldukça yüksek ücret istiyor toptancı rehberi vs için. Tek olmanın avantajını kullanmak istiyor belki ama solehonun 60-70 dolar olduğunu düşünürsek www.dropshipturkiye.com birazcık pahalı ;)

    YanıtlaSil
  7. peki dil bilmiyoruz siteler ingilizce üstadım :)

    YanıtlaSil
  8. Yurtdışında yasıyorum ve dropshiple çok ürün sattım ama türkiyeye değil

    türkiyede bu işi yapmak isteyen paslasacak arkadaslar bana ulassın

    arfsmh@gmail.com

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,

    Diyelim para kazanma hayaliyle wholesale'e para verip üye olduk. Peki bizim gibi başka kişiler yok mu bu siteyi kullanan? Onlar da aynı fırsatlardan haberdar olmuyor mu? Yani demek istediğim aynı ürünü ben de satıyorum X kişi de satıyor aynı yerden alıyor aynı yere ve yakın fiyatlardan satıyor. Bu durumda nasıl kazançlı olacağız. Ayrıca bu sitelerde nerelerden alınıp nerelere satılabiliyor. ingiltere temelli bir site demişsiniz.

    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı caddede 50 tane market var hepsinin müşterisi farklı, düzgün çalışanlar ayakta kalıyor diğerleri kapanıyor. Allah herkesin rıskını veriyor

      Sil
  10. aynı caddede 50 tane market var hepsinin müşterisi farklı, düzgün çalışanlar ayakta kalıyor diğerleri kapanıyor. Allah herkesin rıskını veriyor

    YanıtlaSil
  11. wholesales üzerinden nasıl dropshipperlık yapılır daha detaylı anlatabilir misiniz?Ben yeni başlamayı düşünüyorum da

    YanıtlaSil
  12. biraz anlatın ben üye oldum ama nasıl kullancağım

    YanıtlaSil
  13. biraz anlatın ben üye oldum ama nasıl kullancağım

    YanıtlaSil
  14. Dropshipping için yurtdışında tanınmış birkaç firma var. Bunların içinde en iyisi Dropship Design adlı site. 1.000.000'dan fazla ürün çeşidi ve stoksuz ticaret için gerekli her türlü kolaylık mevcut. Dropship paket fiyatları çok uygun; 49$’dan 199$'a kadar her bütçeye uygun paket var. Aylık ücret yok, tek bir ödeme ile üye olun ve işlem tamam. Bendeki 199$’lık tam paket. Dropship Design’dan çok memnunum. Tavsiye ederim.
    Linki:
    http://www.dropship-business.com/index.html?aid=286130

    YanıtlaSil